2310 85 27 27

Λιανική

2310 85 29 29

Χονδρική

6946 744384

Μηνύματα Viber

ΔΕΛΦΩΝ 101 & Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00 | Σάββατο: 09:00 -14:00

Atra Dierre Doppia Mappa Decoder NEW Professional locksmith decoder for the two types of Atra.

  • SKU: DR/036

Atra Dierre Doppia Mappa Decoder 6x6 Σειρά ProEdition

Αποκωδικοποιητής Atra Dierre Doppia Mappa ΝΕΟΣ Επαγγελματικός αποκωδικοποιητής κλειδαρά για τους δύο τύπους Atra. Και το φτιάξαμε ειδικά για το Atra Dierre Double Bit Lock System (Τώρα και για το νέο σύστημα – Lock Trap). Αυτό το χειροκίνητο εργαλείο συλλογής κλειδαριάς με αυτοεντύπωση λειτουργεί γρήγορα και χωρίς ζημιά στην κλειδαριά. Με τον αποκωδικοποιητή Atra Dierre μπορείτε να διαβάσετε τον κώδικα. Ως αποτέλεσμα, αφού ανοίξετε την κλειδαριά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διπλότυπο κλειδί.

Αφού το στείλουμε, ο αποκωδικοποιητής είναι έτοιμος για εργασία. Εξαιτίας αυτού, δεν χρειάζεται να τακτοποιήσετε περαιτέρω τις καρφίτσες με συγκεκριμένη σειρά. Έτσι, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε την πρόσφυση των ακίδων με το κύριο εξάγωνο κλειδί ή τον εξωτερικό χειριστή που παρέχεται στο κιτ. Και για το Atra Dierre, χρειάζεται μόνο να χειριστείτε το πίσω μπουλόνι. Και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα.

Το εργαλείο θα σηκώσει κάθε μοχλό (πλάκα) των Κλειδαριών Double Bit σε ένα συγκεκριμένο ύψος για να μετακινηθεί το μπουλόνι ασφάλισης. Επιπλέον, ο αποκωδικοποιητής doppia mappa συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εύκολα. Ένα άλλο βασικό σημείο είναι το πόσο εύκολα μπορείτε να επισκευάσετε οποιονδήποτε σπασμένο ή στριμμένο πείρο – απλώς ξεβιδώστε το κάτω μπουλόνι ή το εξωτερικό χειριστήριο του Atra Dierre Stick και αλλάξτε τον κατεστραμμένο πείρο.

ΝΕΑ Σειρά Atra Dierre Decoder ProEdition Αναγνώστης κωδικών κάρτας Universal Handle Λαβή μικρής τάσης Κύριο εξάγωνο κλειδί Εξωτερικός χειριστής των ακίδων ραβδί γραφίτη για λίπανση του εργαλείου 6 επιπλέον καρφίτσες (ανταλλακτικά) Ανθεκτικό κουτί μεταφοράς

https://www.youtube.com/watch?v=bgKrqGliTTk

ΣΕΙΡΑ Atra Dierre PROEDITION Όταν εισάγετε τον αποκωδικοποιητή Proedition Atra Dierre Doppia Mappa μέσα στην κλειδαριά, επιτρέπει την ανακατασκευή του σχήματος του αρχικού κλειδιού. Μετά από αυτό, όταν οι καρφίτσες πάρουν το αρχικό "σχήμα" του κλειδιού, η κλειδαριά θα ανοίξει.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε κιτ είναι κατασκευασμένο για ένα συγκεκριμένο Κλείδωμα Double Bit!!! Το κιτ περιέχει Universal λαβή (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε μοχλό της σειράς Pro Edition), ραβδί με καρφίτσες, ανάλογα με το μοντέλο, κύριο εξάγωνο κλειδί για χειρισμό της πρόσφυσης των ακίδων, 6 εφεδρικές ακίδες (για το συγκεκριμένο μοντέλο)

Κάθε ραβδί έχουν σειριακό αριθμό και μια περιγραφή του μοντέλου της κλειδαριάς που έχει κατασκευαστεί.