2310 85 27 27

Λιανική

2310 85 29 29

Χονδρική

6946 744384

Μηνύματα Viber

ΔΕΛΦΩΝ 101 & Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00 | Σάββατο: 09:00 -14:00

PRODECODER RENAULT KADJAR ,CAPTUR 2019+


  • SKU: DR/035

Αποκωδικοποιητής για Renault Kadjar και Captur έτος 2020


Όταν ο αποκωδικοποιητής χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, αυτό μπορεί να γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία κλειδαρά. Πολύ εύκολο στην εκμάθηση. Εξαιρετικά ανθεκτικό. Αυτό είναι ένα μηχανικό εργαλείο που ανοίγει πολύ γρήγορα την κλειδαριά για Kadjar και Captur (νεότερα μοντέλα έτος 2020). Για να πετύχει το άνοιγμα θα πρέπει να ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία.

Παρακάτω σε αυτήν την περιγραφή θα βρείτε Γενικές Οδηγίες βίντεο που δείχνουν βήμα προς βήμα τη μεθοδολογία ανοίγματος. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε χρήστης είναι πώς να προσδιορίσει τη λάθος πλευρά των εισαγωγών από τη δεξιά πλευρά εισαγωγής. Ελέγξτε τη σωστή τοποθέτηση - καθώς αυτό είναι μηχανικό εργαλείο και όχι κλειδί, έχει σωστή πλευρά και λάθος πλευρά. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς να προσδιορίσετε τη σωστή πλευρά - είναι πολύ εύκολο! WD-40; Ναι, είναι σημαντικό

Εφαρμόζετε πάντα το WD40 πριν τοποθετήσετε τους αποκωδικοποιητές στις κλειδαριές. Το WD-40 χαλαρώνει τους δεσμούς σκουριάς με μέταλλο και ελευθερώνει κολλημένα, παγωμένα ή σκουριασμένα μεταλλικά μέρη. Με το WD-40 βοηθάτε τις ακίδες να μετακινούνται μέσα στον κύλινδρο κλειδώματος - αυτό οδηγεί σε καλύτερη απόδοση Βήμα 1. Επαναφορά διαδικασίας αποκωδικοποιητή για Kadjar και Captur:

στρίψτε τον τροχό τούρμπο προς τα δεξιά / πίσω έναν με σειριακό αριθμό / επαναφέρετε τις ακίδες σπρώχνοντάς τις προς τα κάτω στο μέγιστο μέσα από τις 7 μικρές τρύπες (4 τρύπες στη μία θέση, 2 στην άλλη πλευρά). τώρα ο Προκωδικοποιητής σας είναι έτοιμος για το άνοιγμα της κλειδαριάς

Βήμα 2. Τοποθέτηση του Προκωδικοποιητή στην κλειδαριά

1. Γυρίστε τον τροχό τούρμπο προς τα δεξιά 2. Τοποθετήστε τον αποκωδικοποιητή μέσα στην κλειδαριά

Βήμα 3. Διαδικασία ανοίγματος

Όταν ξεκινάτε την πραγματική διαδικασία ανοίγματος, μην ξεχνάτε ότι το πιο σημαντικό μέρος είναι πόσο ισχυρή είναι η τάνυση σας (στον τροχό τάνυσης). Εάν είναι πολύ αδύναμο - η κλειδαριά δεν θα ανοίξει ή θα ανοίξει πολύ αργά. Εάν η τάση είναι πολύ δυνατή – μπορεί να σπάσετε το εργαλείο ή να υπάρχει κίνδυνος παραμόρφωσης του εργαλείου.

Γυρίστε τον τροχό τάνυσης προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ (συνεχίστε να τον κρατάτε) και, στη συνέχεια, στρίψτε τον τροχό στροβίλου προς τα αριστερά μέχρι να φτάσετε στο 1ο σημείο στάσης (έχουμε 1 2 3 σημεία στάσης χαραγμένα στην πύλη) και επιστρέψτε τον τροχό τούρμπο προς τα δεξιά στην αρχική του θέση. Γυρίστε τον τροχό τάνυσης προς τα ΔΕΞΙΑ (συνεχίστε να τον κρατάτε) και, στη συνέχεια, στρίψτε τον τροχό στροβίλου προς τα αριστερά μέχρι να φτάσετε στο 1ο σημείο στάσης (έχουμε 1 2 3 σημεία στάσης χαραγμένα στην πύλη) και επιστρέψτε τον τροχό τούρμπο προς τα δεξιά στην αρχική του θέση.

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 15-20 φορές στο σημείο στάσης 1, 15-20 στο σημείο στάσης 2 και 15-20 φορές στο σημείο στάσης 3. Αυτό ονομάζουμε «προοδευτικό άνοιγμα». Μην βιάζεστε με το εργαλείο, το θέμα εδώ δεν είναι να φτάσετε στο σημείο 3. Όταν ο προκωδικοποιητής γυρίσει στη θέση ανοίγματος, μείνετε σε αυτή τη θέση και γυρίστε τον τροχό στροβιλοκινητήρα στο σημείο στάσης στον τροχό της πύλης (το σημείο ανοίγματος) Ζογκλάρετε λίγο Γυρίστε προς την άλλη πλευρά Σπουδαίος! Δεξιά πλευρά ή λάθος πλευρά;

Όταν ξεκινάτε τη διαδικασία ανοίγματος που συζητήθηκε παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει αντίσταση στον τροχό Turbo, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε στη λάθος πλευρά και πρέπει να βγάλετε το εργαλείο και να το αντιστρέψετε από την άλλη πλευρά.